July 4, 2022

Animatie videos gericht op de markt

By Huub Heeringa

Wanneer u een animatie voor uw website maakt, moet de animatie gerelateerd zijn aan de markt die u probeert te verkopen. Bijvoorbeeld, bent u marketing ” volwassen damesschoenen,” dan moet je video’s van dieren bijten hun voedsel, vrouwen rijden snel paarden, auto’s rijden en het doen van andere animatie videos dingen te plaatsen. Probeer je animatie zo relevant mogelijk te maken.

Beslissen welke kant we op gaan: U zult een goed idee hebben of er een doelmarkt is voor uw campagnes voordat u begint met het maken van video’s. Nadat u een paar video’s hebt gemaakt, zult u betere beslissingen kunnen nemen bij het kiezen van de advertenties, het instellen van de dpi resolutie, en andere aspecten ervan. Animaties zijn niet extreem duur. Zelfs als je geen idee hebt, zul je een vrij goed idee hebben van wat werkt en wat niet werkt. Voordat je een heleboel animaties maakt, moet je eerst bepalen wat je wilt bereiken. Je moet het doel uitwerken voordat je begint. Het zal de latere video’s meer impact geven. 

U kunt uw animaties ook delen op uw website en als u WordPress een ingebedde visuele editor heeft, kunt u dat doen. Mensen houden ervan om dingen vanuit verschillende hoeken te bekijken en dat gaat goed samen met video’s.

bedrijfs anitmatie laten maken